Erling Staxäng-Tack till er alla

Läs Erlings brev till Regionsstyrelsen och den fackliga organisationen Polisförbundet Väst.

12 april 2016

Regionsstyrelsen och den fackliga organisationen
Polisförbundet Väst

Tack till er alla

Det har gått en tid sedan jag lämnade mitt fackliga uppdrag som ordförande för Polisförbundet Väst. Ett sort tack för uppvaktningen vid stämman den 16 mars 2016. Ett starkt minne för mig. Att se fackliga förträdare med lång erfarenhet och nya fackliga företrädare med nyfikenhet inför uppdraget bildade en stark förhoppning om en ljus framtid för Polisförbundet Väst. De är glädjande.
Tack för det förtroende ni visat mig.

Nu har jag städat ur mitt rum och ska lämna över handlingar till berörda i styrelsen. Minnen om händelser, kamp, sammanhållning, aktiva medlemmar och engagerade förtroendevalda har gjort sig påminda. Det har varit lärande att stanna upp och gå igenom vad som hänt. Vi har tillsammans gjort skillnad. Så mycket bra Polisförbundet har medverkat i.
Det är jag stolt över.

När jag ser nya styrelsen och förändringar som skett i den fackliga organisationen i Polisförbundet Väst kan jag konstatera, här finns förnyelse. För mig är det tydligt att det har skett en förändring, som är positiv. Min övertygelse är att styrelsen, tillsammans med fackliga företrädare och medlemmar kommer medverka till ett framgångsrikt fackligt arbete utifrån de möjligheter som ges.
Tydlig och respektfull dialog är en framgångsväg.

Kom ihåg, ”ha större vindruta än backspegel” och lycka till i framtiden. Det går upp och det går ner men övertid har det blivit bättre.
Var uthålliga och lycka till.

Jag ser framemot mina nya arbetsuppgifter på verksamhetsskyddet. Arbetsuppgifter där mina erfarenheter kan komma till nytta. När jag träffat mina nya arbetskamrater känner jag mig välkommen.
Det är bra.

Bästa hälsningar

Erling Staxäng, stolt medlem i Polisförbundet Väst.