West Pride 2017

Polisförbundet verkar för likabehandling av alla människor och kommer att delta under West Pride i Göteborg. Vi behöver vara många som visar att vi står upp för alla människors lika värde. Vi kommer att bemanna tältet och gå i paraden. Häng på du också!

• TCO tillsammans tältet 8-11/6 i Bältesspännarparken: onsdag kl.16-20, torsdag kl.12-20, fredag kl.12-20, lördag paraden, söndag kl.12-18
  • Regnbågsparaden avgår kl. 15:00 lördagen den 10/6. Ha gärna kläder eller andra tillbehör med regnbågsfärger (inget krav). Polisförbundet har banderoll, regnbågsflaggor och armband som finns att hämta på Polisförbundets expedition, vån. 6 EFP. Ta gärna med familjen, syskon, vänner, hunden och grannar!

Kom med, fira kärleken och stå upp för mänskliga rättigheter!
Vid frågor kontakta: Magnus Olsen tfn: 072-7174760 mail: magnus.olsen@polisen.se