en klok arbetsgivare lyssnar på ett klokt fack

Försäkringar

Förenade Liv upphör som försäkringsbolag den 1 april 2018. Efter det datumet har Polisförbundet avtal med ett annat försäkringsbolag, EuroAccident, som då tar hand om våra personförsäkringar.

Det här gäller för dig som var medlem eller pensionär innan årsskiftet
Din och din familjs personförsäkringar hos Förenade Liv blir automatiskt överförda till försäkringsbolaget Euro Accident den 1 april 2018. Du kommer få personlig information hemskickad om detta under slutet av februari eller mars 2018.

Du kan se vilka försäkringar du och din familj har på Förenade livs webbplats.

Vill du teckna nya personförsäkringar eller göra ändringar i ditt försäkringsskydd innan den 1 april, så gör du det hos Förenade Liv. Dina nya försäkringar flyttas sedan automatiskt över till Euro Accident den 1 april 2018.

Det här gäller för dig som blev medlem eller pensionär efter årsskiftet
Du som blev ordinarie medlem, studerandemedlem eller passiv medlem i Polisförbundet efter årsskiftet har redan nu din obligatoriska personförsäkring hos Euro Accident.

Pensionär
Du som går i pension efter årsskiftet 2017-2018 tecknar din seniorförsäkring hos Euro Accident. Kontakta Polisförbundet så hjälper vi dig.

Sakförsäkringar – hus, hem, bil med mera
Vardia fortsätter som Polisförbundets försäkringsgivare för sakförsäkringar.

Kontakta Polisförbundet Försäkring om du har frågor
E-post: forsakringar@polisforbundet.se