en klok arbetsgivare lyssnar på ett klokt fack

Ny medlemsavgift 2019

Medlemsavgiften höjs med 18 kronor per månad och 9 kronor för aspiranter.

Från den 1 januari 2019 höjs medlemsavgiften för yrkesverksamma med 18 kronor.  I medlemsavgiften ingår även en försäkring. Polisförbundets kongress beslutar om den del av medlemsavgiften som inte utgörs av en försäkringspremie.

Medlemsavgiften och vad som ingår
Välkommen till Polisförbundet – ett fackförbund för och av poliser.

Vi vill att du ska ha de bästa förutsättningarna som polisstudent och i ditt arbetsliv som polis. Det ser vi till genom att ge dig stöd och rättslig hjälp när du behöver det. Vi förhandlar så att du ska få bra arbetsvillkor. Vi jobbar också aktivt med att berätta för politiker och journalister om polisers vardag i arbetslivet. Vare sig det är i glesbygd eller i storstan.

Tillsammans är vi starka
Vi organiserar de flesta yrkesverksamma poliser i Sverige. Tillsammans  med studenter och aspiranter är vi cirka 21 000 aktiva medlemmar.

Det här får du som medlem:

• råd och stöd i fackliga frågor
  • rättslig hjälp (ej studenter)
  • försäkringar och medlemsförmåner (gäller tidigast från första skoldagen)
  • 6 nr av Polistidningen om året
  • gratis fackliga utbildningar
  • medlemsinformation på webbplats, nyhetsbrev och sociala medier